iTheorie voor rijbewijs A (Motor)

Je theorie interactief op je eigen tempo leren!

Theorie
De theorie is een belangrijk onderdeel bij het behalen van het rijbewijs. Motorrijden bestaat namelijk voor 90% uit informatie verwerken. Het is dus belangrijk dat je weet welke regels er zijn en hoe je moet handelen in gevaarlijbeste opleidingke situaties.

In samenwerking met itheorie bieden wij je de mogelijkheid om de theorie op een interactieve manier te leren.
Via de website van itheorie leer je stap voor stap de theorie en kun je beste kiezen uit een groot aanbod van verschillende theorie-examens, instructiefilms en geanimeerde gevaarherkenningsvideo’s. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een toets waardoor je steeds bekender wordt met de wereld van het motorrijden. Maar liefst 90% van de cursisten die de theorie via Itheorie hebben geleerd, zijn geslaagd voor het theorie-examen! Mocht je toch nog zakken? Geen probleem. Je kunt dan gratis opnieuw gebruik maken van de herhalingscursus. Heb je interesse in het leren van de theorie op een interactieve manier? Nu tijdelijk 50% korting op cursus van Itheorie bij een lessenpakket? Voor meer informatie www.itheorie.nl

itheorie banner 3

Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) is de enige officiële instantie in Nederland die theorie- en praktijkexamens voor het motorrijbewijs kan afnemen. Je kan het theorie-examen op verschillende locaties in Nederland afleggen, wanneer je de leeftijd van 18 jaar hebt bereikt en in Nederland woonachtig bent. Wanneer je het theorie-examen met goed gevolg hebt afgelegd zie je dat direct op het computerscherm. Je krijgt niets mee, je positieve resultaat wordt per mail naar jou verzonden.

Waaruit bestaat het theorie examen?
Het theorie-examen bestaat uit ja/nee vragen, meerkeuze vragen, open vragen waar jezelf een getal moet invullen.

Je slaagt voor het vernieuwde theorie-examen als:
• je 44 vragen goed hebt van de totaal 50 vragen.

Tip

Hoe gaat het op het examencentrum? ( Theorie Examen klik hier voor video)

Zorg dat je ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig bent op het examencentrum. En neem een geldig identiteitsbewijs en je reserveringsnummer mee.

  • Op de CBR locatie meld je je aan bij de aanmeldzuil.
  • Vervolgens leg je je spullen zoals je telefoon, in één van de lockers in de wachtruimte.
  • Het oproepscherm in de wachtruimte geeft aan wanneer je je kunt melden bij de balie ‘Start theorie-examen’, direct naast de ingang van de examenzaal.
  • Daar controleert een medewerker je identiteitsbewijs en vertelt aan welke tafel je kan plaatsnemen.
  • Daarna kun je het examen afleggen aan de opgegeven examentafel.

.

.Th examen

.