Lescam

De enige rijschool in de regio!!

Met de lescam brengen we je rijles vorderingen in beeld

RijschoolCameraAll800
Ook zo benieuwd naar je vorderingen tijdens de rijles?? Dan hebben we goed nieuws voor je. Als een van de eerste rijscholen in de regio, gaat rijschool U2DRIVE werken met een speciaal ontwikkeld auto camera systeem in de nieuwe VW Golf 7 lesauto. Je rijles wordt tijdens de praktijklessen met een speciale lescam opgenomen tot maar liefst 290 graden rondom!

Door deze evaluatie achteraf, leer je van je eigen fouten waardoor je sneller goed leert autorijden. En dat is goed nieuws wanneer je zo gauw mogelijk je rijbewijs B wil halen!

Door het inzetten van de lescam kunnen ter plekke bepaalde situaties besproken en ‘herbeleefd’ worden waardoor het verkeersinzicht verbeterd. Dit onboard camera systeem zal het voor de autoleerling veel makkelijker maken om de verschillende verkeersituaties te bekijken en te bestuderen waardoor inzicht dat nodig is om een auto veilig door het verkeer te kunnen sturen op een speelse manier met stappen vooruit gaat.

beeldlescam

Hoe zit het met privacy en Rijschoolcamera?

De opnames die de camerasystemen van Rijschoolcamera maken zijn gecodeerd en kunnen alleen met onze software afgespeeld worden. Dit houdt in dat het vrij lastig is om de beelden op deze manier op internet te zetten.

Mocht dit toch gebeuren, kan het zijn dat de beelden in strijd zijn met de privacywetgeving. Wanneer iemand gefilmd wordt die wenst liever niet gefilmd te worden, kan deze persoon er, via de privacywetgeving, voor zorgen dat de desbetreffende beelden verwijderd worden van het openbare web.

Voor meer informatie over de privacywetgeving kijk hier.

meer  VOORDELEN LEERLING

ballon  BESPREEK SITUATIES

Samen met je rij instructeur bespreek je de opgenomen situaties, deze kan je thuis terugkijken en je zo beter voorbereiden op je volgende rijles

thuisfront  THUISFRONT

Laat je vrienden en familie zien hoe je rijlessen gaan

klaar voor ex  KLAAR VOOR HET EXAMEN?

Met de beelden kun je, samen met je instructeur, goed doornemen (en begrijpen) of je al klaar bent voor je praktijkexamen.

minder lessen  MINDER LESSEN

Door situaties thuis en in je rijles her te beleven hoef je sommige situaties minder vaak te doen.
Je leert namelijk beter te handelen in bepaalde situaties en zo snap je sneller hoe het werkt.

Vergelijken  VERGELIJKEN

Hoe lessen je vrienden eigenlijk? Samen kun je ook een hoop leren, kijk eens naar een rijles van een vriend of vriendin.

privacy  ONZEKER

Ben je onzeker? Dat is helemaal niet vreemd, iedereen die rijles heeft is wat onzekerder, de een net iets meer dan de ander.
Je instructeur zal je niet alleen de leermomenten laten zien maar ook de situaties waarin je goed gehandeld hebt. Zo krijg je meer vertrouwen in je rijvaardigheid

ballon  PRIVACY

De opgenomen beelden zijn van jou en jou alleen. Niemand anders kan ze dus bekijken en dat is wel zo fijn

meer  EN NOG VEEL MEER…